Twee steekpartijen op verschillende locaties Leiden

 

    

Archief

 

Zoeken

 

Contact

 

Disclaimer

 

 

 

 

 

Woensdag 28 november 2012

Twee steekpartijen op verschillende locaties Leiden

 

Leiden -
En 33-jarige man uit Den Haag is woensdag 29 november aangehouden in verband met twee steekpartijen in de binnenstad van Leiden. Bij de twee incidenten raakten een 38-jarige man en een 21-jarige vrouw uit Leiden gewond. Even na 19.00 uur kreeg de politie een melding dat er een man met een steekwond in zijn rug op straat zat bij de Morspoort. Bijna tegelijkertijd kwam een melding dat een vrouw was gestoken in een horecazaak aan de Vrouwenkerkkoorstraat. Zij is in het ziekenhuis aan een snijwond in haar gezicht behandeld. De man is opgenomen.
De gewonde man aan de Morspoort vertelde dat hij kort daarvoor was neergestoken in een belwinkel in de Steenstraat en dat hij de verdachte kende. Agenten die reageerden op de melding zagen vlakbij de Steenstraat een man lopen. Omdat de agenten vonden dat hij zich verdacht gedroeg, werd de man gecontroleerd. Op dat moment werden de naam en het signalement van de verdachte van de steekpartij verspreid. De man voldeed daar volledig aan. Ook had hij bloed aan zijn handen en op zijn kleding. Daarop is hij aangehouden.
De verdachte voldeed ook aan het signalement dat de gewonde vrouw in de Vrouwenkerkkoorstraat had opgegeven van haar aanvaller. De politie heeft de 33-jarige Hagenaar daarom ook aangemerkt als verdachte voor deze steekpartij.
De gewonde man en vrouw hebben een relatie. De aangehouden verdachte is een bekende van hen. De politie onderzoekt de exacte toedracht van en het motief voor de twee steekpartijen.

 

Foto's Ricardo Bakker / www.RicardoBakker.nl

Film foto- en filmproductie Wilco Devilee / www.wilcodevilee.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Foto's mogen niet gekopieerd,

verspreid en/of op een andere websites worden geplaatst, zonder toestemming van de maker!