Politie zoekt helpers bij onwelwording op Voorschoterweg Leiden

 

    

Archief

 

Zoeken

 

Contact

 

Disclaimer

 

 

 

 

 

Zaterdag 19 maart 2016

Politie zoekt helpers bij onwelwording op Voorschoterweg Leiden

 

Leiden - Zaterdag 19 maart, rond 15.30 uur, kregen we een melding van een onwelwording op de Voorschoterweg in Leiden. Op het fietspad langs de Voorschoterweg bleek een man op een fiets onwel geworden te zijn. Hij was gevallen en lag buiten kennis op het fietspad.
 

Collega’s waren snel ter plaatse en zagen dat de man al gereanimeerd werd door een burger. Dit bleek een toevallige voorbijganger te zijn die de man had zien vallen. De man had een EHBO-diploma en twijfelde geen moment en startte de reanimatie. Een huisarts in privétijd reed toevallig in haar auto langs en bood ook direct hulp aan de gevallen man. Collega’s sloten de AED aan en namen de reanimatie over. De man werd met de ambulance direct naar het ziekenhuis gebracht. Hij ligt nog in het ziekenhuis, maar hij heeft het mede dankzij het snelle handelen van deze burgers (de huisarts en de man met het EHBO-diploma) overleefd. Ze bleken echter al vertrokken te zijn nadat de man naar het ziekenhuis werd gebracht. Er zijn dus geen gegevens van deze mensen genoteerd.

 

Weet u wie deze mensen zijn of bent u het wellicht zelf, dan komen wij graag met hen of u in contact. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of via een persoonlijk bericht. (Bron Facebook Politie Leiden Zuid)
 

Foto's Ricardo Bakker / www.RicardoBakker.nl

 

 

 

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Foto's mogen niet gekopieerd,

verspreid en/of op een andere websites worden geplaatst, zonder toestemming van de maker!