Overval op woning Muzenlaan Leiderdorp

 

    

Archief

 

Zoeken

 

Contact

 

Disclaimer

 

 

 

 

 

Zaterdag 10 maart 2018

Overval op woning Muzenlaan Leiderdorp

 

Leiderdorp - Een 33-jarige bewoonster werd in de nacht van vrijdag op zaterdag om 03.45 uur in haar woning aan de Muzenlaan in Leiderdorp overvallen door twee gemaskerde mannen. De vrouw werd wakker van geluiden en zag vervolgens twee mannen in haar woning staan. De vrouw werd vastgebonden waarna de mannen op zoek gingen naar goederen. Omstreeks 04.00 uur verlieten de mannen de woning met persoonlijke spullen van de vrouw.

De mannen waren tussen de 20 en 30 jaar. Een heeft een licht getinte huidskleur en is ongeveer 1.80 m. De andere heeft een donkere huidskleur en is ongeveer 1.65 m. De recherche in Leiden doet onderzoek naar de overval en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844. Mogelijk hebben de mannen zich eerder die avond of nacht in de buurt opgehouden.

De politie laat weten een verdachte auto staande te hebben gehouden nabij benzinestation Knorrestein #A12. Twee personen konden direct worden aangehouden. Zoekactie naar 3de inzittende in die omgeving is aan de gang. Betrokkenheid bij overval wordt onderzocht.
 

Foto's Jelle Corstens

 

 

 

 

 

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Foto's mogen niet gekopieerd,

verspreid en/of op een andere websites worden geplaatst, zonder toestemming van de maker!